Huisartsen

Afsprakensysteem:

Beste patiënten,

Via het online boekingssysteem Doctena kan u voor niet-dringende en dringende zaken een afspraak maken bij één van onze artsen. Indien u een dringend probleem heeft en alle online plaatsen ingevuld zijn, kan u ons bellen via 03/434.07.60.

Verlofperiode:

*Dr. Depaepe Joachim gaat met verlof van 28/02/22 tem 6/03/22.

* Dr. Van Mullem Hannelore gaat met verlof op 11/02/22 en 14/03/22.

COVID19:

  • Heeft u lichte verkoudheidsklachten? Ga naar www.mijncoronatest.be waarbij je automatisch een testcode krijgt en een afwezigheidsattest.
  • Test u positief, dan belt u ons best voor verdere afspraken via het telefonisch spreekuur. Graag uw hoogrisicocontacten zelf ingeven online via www.mijncoronatest.be
  • Heeft u een hoogrisicocontact gehad? U kan uw naam best opgegeven aan de COVID+ patiënt om in te geven via www.mijncoronatest.be. Lukt dit niet, dan kan u best bellen naar één van de telefoonnummers op www.mijncoronatest.be. U krijgt een code voor testing en een quarantaine attest.
  • Heeft u een positieve zelftest? Dan kan u ter bevestiging een PCR test aanvragen via www.mijncoronatest.be om een herstelcertificaat te bekomen.

Als huisartsen in Nieuwkerken-Waas verwelkomen wij u graag in onze praktijk. Maak eenvoudig een afspraak online of neem telefonisch contact (03/434.07.60) met ons op.

Uw huisarts is het eerste aanspreekpunt voor al uw gezondheidszorgen en -problemen. Daarom is een vertrouwensband uiterst belangrijk. Wij bieden een luisterend oor en zorgen voor de gepaste behandeling en eventueel doorverwijzing bij specifieke problematiek.

Medisch Centrum ZON is een duo-huisartsenprakijk. dr. Joachim Depaepe, dr. Désirée Rabaey werken samen met verpleegkundige Lien Hurckmans om als één team te zorgen voor alle patiënten. Onze verpleegkundige Lien zal voornamelijk instaan voor de administratieve en verpleegkundige taken in de praktijk en zal telefonisch bereikbaar zijn van 8u t.e.m. 12u.

huisartsen

Ons team

Joachim Depaepe

Arts

Désirée Rabaey

Arts

Hannelore Van Mullem

Arts

Lien Hurckmans

Verpleegkundige

Beperking instroom nieuwe patiënten

Om de continuïteit van de zorg voor de huidige patiënten te kunnen garanderen, zien wij ons genoodzaakt een beperking op te leggen voor het aanvaarden van nieuwe patiënten.
Op heden kunnen daarom enkel patiënten die woonachtig zijn te Nieuwkerken-Waas of de oostelijke rand van Sint-Niklaas zich aanmelden om zich aan te sluiten in de praktijk (voor meer details, zie toegevoegde kaart in bijlage). Indien u in dit gebied woont en nieuwe patiënt wilt worden, vragen wij u de eerste maal telefonisch een afspraak te maken.
Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Download de kaart

Opleidingspraktijk

Onze praktijk engageert zich als opleidingspraktijk voor huisartsen-in-opleiding (HAIO). De HAIO is reeds afgestudeerd en gediplomeerd arts en vervolledigt zijn specialisatie huisartsgeneeskunde. Het is een evidentie dat hij/zij als afgestudeerd arts ook raadplegingen en huisbezoeken doen. Patiënten worden steeds overlegd, zowel dagelijks als wekelijks in een groter overleg. Werken in een opleidingspraktijk prikkelt ons om steeds bij te blijven met de meest recente wetenschap en technieken, maar ook om evidence based medicine na te streven. De combinatie van verse kennis en ervaring werkt hierbij vaak verfrissend. Zo blijven we garant staan voor uw optimale zorg.

Dr. Van Mullem Hannelore start bij ons in de praktijk op vrijdag 1/10/21.

Weekschema

Download het weekschema

Beschikbaarheid

telefonisch: 03/434.07.60

huisartsen@medischcentrumzon.be

Onze praktijk is open van maandag tot vrijdag van 08u00 tot 19u00.U kan de dokter zelf bereiken tijdens het telefonisch spreekuur (zie schema)

Vanaf 19u00 – 08u00 en tijdens het weekend en feestdagen kan u voor dringende gevallen terecht bij de wachtdienst:

Telefoonnummer wachtdienst Nieuwkerken-Waas tijdens de week: 03/777.92.94
Telefoonnummer wachtdienst Sint-Niklaas tijdens de week: 03/777.60.60
Telefoonnummer wachtdienst weekend en feestdagen: 03/361.03.61